Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det.

Nu sitter jag här och är färdig fixad, eller ja, jag har frukosten kvar med jag har typ en timme kvar innan jag ska cykla till bussen så det får bli en lååååång frukost, Jag som inte ens tycker om frukost... Idag börjar jag ett och har en lektion och sen bär det iväg hem till Dennis syster på middag! :D trevligt trevligt. Jag skriver lite senare ikväll eller imorgon så att ni vet att jag lever! :D

Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen

Jag vill fota!!! typ nu! men jag är för lat för att ta fram kameran just precis i detta ögonblick. Någon av läsarna som behöver en ny profilbild till facebook så kan jag boka in en liten fotografering i dom närmaste två veckorna? :) har inte rört kameran på en evighet känns det som! :( sen är jag inte klar med sorteringen av alla mina 23.000 bilder heller, men som sagt jag är för lat.
Öland!

Who's gonna save the world tonight?

Jag hostar så mycket att det gör ont i hela kroppen! och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen! men men imorgon är det skolan som gäller :D yeay eller nått ^^ börjar 9 och slutar 15:25, nu ska jag ta och städa lite och äta glass! :D då blir min hals glad! :D
EDIT: idag börjar robinsson också, hade nästan glömt det! ;o
Min fina! ♥

Still sick!


I'm sick and tired of being sick and tired.

Sjuuuuuuk cheeeeey! fuck jag som MÅSTE till skolan imorgon! har varit sjuk nu i typ 5 veckor känns det som, men nu har jag feber :( imorgon börjar jag halv elva, med Nässpray, halstabletter och ipren ska jag nog klara tre timmar i skolan...
Bild ifrån Öland!

Läsar fråga:

Vad går du för program?

Svar: Jag går Samhällsprogrammet inriktning Media och kommunikation på Täby Enskilda gymnasium, (förkortat TEG) för er som kanske inte är så insatta i Gy11 kan jag meddela att jag läser ämnen som Svenska, Engelska, Matte, Spanska steg 3 samhällskunskap, Naturkunskap, Religionkunskap, och även psykologi, filosofi, medieproduktion, Journalistik, reklam och information. Mer information finns att hämta på http://Tabyenskilda.se så som poängplaner och annat nödvändigt :)

Håkan Hellström-Gröna lund 2011

just nu sitter jag i skolan, börjar inte förens tio över elva :P det är tur att man har datorn ;) sitter och lyssnar på Håkan ♥ är sjuuuukt taggad till den 9 september då han spelar på Gröna lund! :D

Flash mob! :D

Idag va det flash mob som gällde i skolan ;) huuuuuur nice som helst! :D för er som inte vet vad flash mob är får ni googla det ;) det var riktigt roligt :) och imorgon börjar skolan på allvar efter en GRYM intro vecka! :) vi hörs imorgon om jag överlever :)

Söt klass! (:

Idag går vi i skolan till 19:00, vi ska ha middag ifrån 17:00-19:00 så nu är vi typ lediga i en å en halv timme.
idag har vi arbetat i iLife paketet med iPhoto och iMovie hur roligt som helst :) vi skulle göra en video med temat "våra tankar inför gymnasiet" och en med temat "presentation av klassen" det slutade med att hela S1C stog på trappan och dansade "macarena-dansen" ;)

TEG!

Nu sitter jag i ljushallen i skolan, min morgon var en mardröm, jag stor och väntade på bussen i en timme i regnet utan att den kom, sen ringde mamma till SL och skulle kolla vad som var fel och då var den turen inställd pga personalbrist, JÄVLA SL! jag ville ju inte komma försent första dagarna och skit i nya skolan, fatta pinsamt! men vi ringde en taxi och ska skicka räkningen till SL så att dom får betala,
I morse hade vi typ lekar, tillsammans med N1:orna, sen pratade vi lite med skolsköterskan och ungdomsmotagningen, sen pratade vi lite om källkritik och matematik, om typ 25 minuter ska vi ha datorkunskap i tre timmar sen slutar jag, vi ska lära oss om google apps :P
på bilden ser ni jag och två av mina nya klasskompisar! :D

happily ever after is so once upon a time.

Idag blir det soffhäng heeeeeeela dagen, känner mig inte så frisk, kanske dock överväger och åka på aik match, inte så smart kanske, men jag viiiiiiiill !
ni kanske hör ifrån mig senare, frukost och en dusch? ja tack!

Strutsar kan inte flyga, precis som älgar.

Citat by: Nova Zotterman 6 år ;)

Första blogg inlägget på nya datorn ;)

Iiiiiiiiiiiiih! jag har fått min nya dator! :D en MacBook Pro! hjärta,hjärta,hjärta,hjärta!
haha, dom första dagarna i skolan har gått bra :D har mest blivit namn lekar och lära-känna-varandra-lekar ;) men det är sjukt nice :) äras nöjd med klassen och skolan! :)

Första dagen på mitt nya liv!

Idag va det dags, ny skola, nya rutiner, nya tider, nya vänner, nytt liv! :) jag va sjukt nervös när uppropet va, hamnade i klassen som ropades upp sist :p min klass från och med idag heter S1C :) efter skolan mötte jag upp pojkvännen i täby centrum så tog vi en fika på donken ;) imorgon börjar jag klockan nio :p får nya datorn då ;) sen ska jag vara barnvakt på kvällen till dennis syskonbarn :)

Sista dagen på sommarlovet,

*snyft* imorgon börjar allvaret igen, Kläderna jag ska ha på mig imorgon ligger hemma på sängen, och jag är taggad till tusen! :) nu bär det av till huvudstaden med min pojke, tandställningen ska lagas, puss!

Mooot täby! :)


Cause I love the way you call me baby♥

vaknade upp bredvid älskling i morse, alltid lika trevligt :) vi låg hela förmiddagen fram till två och förberedde oss för att börja skolan på torsdag, vi läste lite om båda skolorna och jämförde och grejade lite :) jag är så taggad på att börja nuuuu! men jag får vänta 4 dagar...

Imorgon bär det av till täby, ska shoppa lite och möta upp mamma efter jobbet :) hoppas på att få med mig ett par svarta jeans hem! :D men nu: Middag och One Three Hill, förvånade? ;)


Trettonde augusti tjugohundraelva

Dom senaste dagarna har bestått av muffinsbakande, ångest, mys med pojkvännen, fotograferande, bil körande frukost på sängen och nervositet, om 4 dagar börjar jag i nya skolan, känns helt okej men som sagt väldigt nervöst, jag har ingen aning om hur min klass kommer att vara, hur mina klasskompisar kommer att vara eller hur stor saknaden efter min pojkvänn kommer att vara, den som lever får se :) nu ska jag bädda ner mig bredvid kärleken och mysa puss!

4 Månader med min fina! ♥


Every summer has a story!



om en vecka är mitt sommarlov slut, sad but true ;( fast det ska bli skönt att börja i en ny skola, riktigt skönt! :D





Harry Potter! <3


Some people just need a high-five, In the face, With a chair!

Hej hallå, imorse gick jag ut och sprang lite, första gången på typ forever! snälla säg att jag är duktig!! tog det lite lugnt eftersom att det va första gången sen operationen, nu sitter jag och ska rensa lite bland mina 23.000 bilder ^^ och det lär ta ett tag, ikväll blir det pizza framför One Tree Hill med mammsen eftersom att pojkarna är på fotboll på åland och min pojke är och kollar på Djurgården-GAIS ;)


:)


RSS 2.0