19:39

Konstig dag... Vaknade imorse bredvid älskling och sen åkte vi till täby och jag var i Tibble ett tag sen gick jag till mammas jobb och pratade lite! Efter det så ringer Victoria mig och säger att en kille har blivit knivhuggen i Vallentuna gymnasium och att bussarna inte går. Tragiskt! Så hon kom inte till skolan idag :/ Sen gick jag till skolan och hade naturkunskap då vi kollade på DNA ifrån en Kiwi. Sen när jag skulle till bussen så halkade jag i en lerhög. Det var också ganska tragiskt. Så när jag kom hem så slängde jag in jackan i tvättmaskinen och sen gjorde jag rent mina inte så vita skor. Efter det så duschade jag. Haha konstigt att jag tvättar kläderna före jag har fått mig själv ren ;) Nu sitter jag här och ska försöka skriva en del på religions hemtentan :/ Och klockan är inte 19:39 längre, nu är den 19:44


You can break everything down to chemicals But you can't explain a love like ours

Just nu sitter jag i skolan och skriver på min hemtenta i religion och den är verkligen meeega stor! Men hoppas att jag klarar av och är nöjd med den så att jag kan skicka iväg den innan fredag! :D Idag händer väl inte så mycket. Har en super seg samhällslektion efter lunch! Sen ska jag hem och skriva på monster tentan! Ni lär höra av mig senare.


En av mupp bilderna på mig och Toria för ett tag sen! haha!

Love is giving someone the power to destroy you, and trusting them not to.

Helgen har varit perfekt! Fredagen tillbringade jag i Täby med två vänner. Vi såg på lejonkungen på VHS och guuud vad gamla vi är! Sen sov jag där och åkte hem på lördag morgon. Igår kom min fina hit! ♥ och jag hade myskväll med honom och min älskade famil! Han lämnade mig idag runt två. Sen dess har jag suttit och försökt mig på min hemtenta vilket går sådär. Ikväll när killarna i familjen ska på träning så ska jag köra bil med mamma för första gången när det är mörkt. As taggad! :D Sen blir det väl duschen och några Grey's Anatomy avsnitt. Perfektion!


Ni kan även följa mig på Instagram. Eelus@instagram

Heey you


Väntar på älskling! Sen blir det myskväll med alla favoriter! ♥

Gudar!

Jag måste haaaa! Mamma & Pappa! Den här önskar jag mig i julklapp! :D

Ni tittar på vinnarna av Idol 2011


Blööööö!

<--- Det här är precis hur jag känner mig just nu... Har haft spännings huvudvärk hela dagen, för trött, för osocial, orkar inte plugga, måste lära mig matte, måste lära mig spanska, har en bok jag måste skriva om. Allt går att skjuta upp förutom spanskan men jag orkar inte! Sämst dag! Men jag fick iaf träffa mitt hjärta ett tag! ♥ Nu ska jag göra-någonting-som-jag-inte-har-en-aning-om. Spanskan.

blä. Sen måste jag gå upp halv sex imorgon... Det gjorde inte det hella bättre. och vet ni vad som är ännu sämre? Jag gåt från åtta till fyra imorgon! Död!

Höj aldrig dig själv genom att sänka någon annan

Sitter i skolan och börjar om 25 min.

Bild ifrån igår.

before I die I want to...
















drar ut och springer!

Hurtig tjej drar ut och springer!

Måndag!

Har suttit med koder i en stund nu och fixat om lite på bloggen. Funderar på om jag ska koda om allting snart. Känns lite dags för det eftersom att jag har haft designen i ett år snart. Ska försöka göra det själv den här gången! :D Kommer väl sluta med att det blir pannkaka av alltihopa och jag får ringa i panik till någon av mina vänner som kan det där. Men vi får se. Ska jag koda om och fixa så får det bli på jullovet! :) Nu ska jag sätta mig med en hemtenta i religion... Det kommer att ta ett tag. Sen om jag får tid innan det blir mörkt så ska jag ut och springa en runda! :)

Godnatt!

Imorgon är jag leeeedig! :D Synd att dagen kommer att innehålla plugg bara :( Men man får vara glad för det lilla! Med den här bilden säger jag godnatt!

Heeeeej heeeeej!

Sitter med mina vänner och väntar på att svenskan ska börja! :D blöblö, jag är trött!

Varför kan inte bara alla snacka samma språk!?

Har haft spanska prov och engelska uppsats skrivning. VARFÖR KAN INTE ALLA BARA SNACKA SAMMA SPRÅK?! nu ska jag ha matte... Kuuul dag! Jag är hungrig också...

BREAKING DAWN!

Idag blir det breaking dawn med Victoria! Jag är as taggad och jag måste säga att jag har väldigt stora förväntningar! Mina vänner var och såg alla 4 filmer igår och sa att den sista var bäst! :) har suttit och kollat på trailern tre gånger idag redan :p jag har även läst alla böcker för ett tag sen. Tyvärr är ju alltid böckerna bättre än filmerna ^^


Gävle IIIII

Amanda P i Gävle 5 november 2011

Idrotts prov!

Jag är inte taggad på idrotts prov. Men jag är desto mer taggad på Breaking dawn med TORIA(!) imorgon! :D

What am I supposed to do when the best part of me was always you


But you can't explain a love like ours.

Sitter i skolan och pluggar idrott med The sricpt i lurarna! ♥
Jag färgade håret igår JFYI

The Script! <3

Min Gud!


Min fina!

Kolla vad fint min älskling hade gjort igår! :') (Sry om ni får nackspärr...) Han lagade middag till mig och sen hade vi en jätte mysig kväll! Han är bäst! Hela helgen har varit jätte mysig! Imorgon börjar skolan och jag ska kolla på när elever möter lärare i bandy och sen ska jag ha samhällskunskap i två timmar och sen slutar jag ^^ Fett ovärt! på tisdag har jag idrottsprov och på onsdag är jag ledig och då blir det Breaking dawn med världens bästa Victoria! :D Sen på torsdag har jag spanska prov :( Det är min vecka i stora drag. Ikväll hoppas jag på att mamma kanske orkar färga mitt hår. Sen ska vi kanske ha Grey's Anatomy maraton och sen vill jag köra bil när det är mörkt men vi får se :)

7 månader med min fina! <3

Jag älskar dig så! ♥♥♥

knowledge cannot replace friendship. I'd rather be an idiot than lose you.

Det värsta med att vara ensam tjej hemma är att om jag vill se på något roligt tex CSI som jag satt och kollade på nyss så blir jag iväg jagad av två killar som ska se en tråkig jävla hockeymatch på 3 timmar! -.-' Sen kommer dom och säger att jag är osocial när jag sätter mig vid datorn eller vid mobilen! Vilken tur att min pojkvän hellre kollar på filmer och serier med mig ist för sport! :) ♥
Jag och fina Toria på bilden :D Imorgon får jag träffa älskling igen! YEAY! :)

Toria och Elon! :D

Sötnosar! ;)

Gävle IIII

Här får ni lite mer bilder ifrån Gävle :) Dock oredigerade och väldigt dåligt ljus men whatever! :)
Det var det! :) Ville ni ha fler bilder på Idolerna? :) Lämna en kommentar!

Jävla Blogg.se!!!!


Nu har jag fixat felet! :) När jag kommer hem får ni mer bilder ifrån Gävle och på Idolerna :) Om jag hinner vill säga. Måste lämna in en labrapport i naturkunskap också och kommer inte hem fören halv sex typ :(

Gävle III

Vi kör en till bild ifrån Gävle och Idol gänget då! :)

Gävle II

Robin ifrån Idol!

You know you're in love when the butterflies never fly away.

Vaaaaaaaarför cpar blogg.se för? Jag blir ju ledsen! :(

Gävle I

Bloggen funkar inte riktigt som den ska. Jävla Blogg.se!!! Återkommer imorgon med mer bilder ifrån Gävle. Medan får ni njuta av den här bilden på fina Moa ifrån IDOL som vi träffade i Gävle! :D

Chillar på hotellet med mamiiiii :)


Gävle

Ligger på hotellrummet och kollar på idol. Jag saknar min pojke redan!


Fina vän! <3



Nu drar jag iväg till pojken min! Flera bilder på mig och Malin kommer efter helgen för nu kommer jag inte att blogga mer på hela veckan för jag ska bort! :) Ska bli skit skönt, men jag kommer ju att sakna pojken!

Boy you got my heartbeat running away

Upp sex imorgon för att dra till skolan på lovet. Känns sådär. Efter det drar jag iväg till Fina Malin! ♥ Ska bli assmys att träffa henne igen! :)

Nu blir det duschen och sen ska jag kolla på värsta pojkvän akademien :)
Det blir ett bildlöst tråkigt inlägg. Vi hörs imorgon!

RSS 2.0