Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.

Gott nytt år då! 
Jag firar in det nya året i soffan forever alone, hade hellre kysst min prins vid tolvslaget! ♥
Men jag överlever, det är ju trots allt bara ett nytt år ;) 

Mitt 2012

Januari:Firade in 2012 med världens bästa familj, vi lekte med tomtebloss och åt god middag. I Januari hade vi myskväll med familjen Andersson och jag fixade om i mitt rum! Jag inledde också min andra termin på TEG och var då bara en fjuttig liten etta ;) Chillade lite på gymet med Andrea och Victoria var med en gång :) 
 
 
Februari: Jag tillbringade 4 mysiga dagar i Sälen med familjen och Freij, var mitt i Grey's Anatomy och hade helt kärat ner mig i Alex Karev. Några ifrån klassen fikade semla i centrum och vi pluggade väldigt mycket. Hade också en mysdag i Vallentuna med Toria och åkte till Orsa med Dennis och hans familj. 
 
Mars: Kom hem ifrån Orsa, blev av med svinkopporna, var sjuk, blev frisk, längtade till Turkiet, fotade en hel del, längade till sommaren beskriver mars ganska bra. 
 
April: Fotbollssäsongen drog igång och jag var lycklig igen! One tree hill tog slut efter 9 säsonger vilket fick mig att gråta som aldrig förr. Åkte till Åkersberga för att mysa med sysslingarna. Hade myskväll med Andrea och mötte upp finaste Zandra på Centralstationen och mös i några dagar med henne ♥ Fixade lite till med mitt rum och hade ett år med Dennis. 
 
Maj: Firade valborg med fina sysslingarna, fyllde 17 hann jag också med, Shopping i Solna med bästa vän, Den första Maskinen konserten för iår (en till skulle det bli) med härligt folk, Fotade med bästa vän, blev sjuk (igen) Fotade lite mer med Toria, gjorde klart det sista skolarbetet i ettan och hade släktträff och pratade hela natten med älskade Anton som fick mig att insé vissa saker ♥
 
Juni: Hade myskväll hos Elin med klassen, kärade ner mig i bröderna Salvatore (TVD style), Blev singel, hade SJUKASTE skolavslutningskvällen (Vi lämnar resten osagt) Såg Linda och Niklas ta studenten (åå ni är så fina♥), Fick värsta förkylningen men Jobbade varje dag endå! Såg AIK spela match i Norrtälje, omringade mig själv med folk jag tyckte om för att slippa känna efter hur jag egentligen mådde, jag andades knappt under hela Juni kändes det som, Firade midsommar hemma med familjen då våra planer blev inställda, Tillringade första minuten och de första tre dagarna av mitt sommarlov på Antons landställe i Sala med Fredrik, Anton och Anton (plus Antons underbara farmor och farfar) Mådde bara allmänt bra av att stäng av telefonen och världen i tre dagar. 
 
Juli: Saknade mina vänner väldigt mycket, spenderade en mysig kväll i Rimbo med Andrea, badade bubbelbad hos Andrea mitt i natten med henne och Victoria, Tillbringade en helg i Falun med bästa sysslingarna, skrek halsen av mig på Råsunda några gånger och såg AIK vinna. Skämde ut mig inför typ en miljon tittare när jag och Andrea fick sjunga med Måns på Allsång på skansen. Åkte till Göteborg med brorsans lag som skulle spela Gothia, Var borta i 18 dagar, oj vad mycket som hände under dom här två dagarna, bland annat den feta Gothia invigningen, Allsvensk match mellan IFK Göteborg och Gefle på Gamla Ullevi, Tobias lag tog sig till 32-dels final och Fredriks lag tog sig enda till final men förlorade där mot Santos Laguna. Gick längst Avenyn med AIKtröjan på, åt mysmiddag med Anette, Matte, Linda och Anton på Avenyn och sen kom mamma lite senare också, Vi åkte till Campingen och sov, Jag och Anton hamnade i förtältet på en madrass, Efter Gothiaveckan så åkte vi och Freij vidare till Smögen och jag längade hem. 
 
Augusti: Spenderade en kväll hemma hos Anton i stan, vaknade upp och drog till Grönan och kollade på sommarkrysset med Andrea och Sarah, vann godis, tittade på Norlie och KKV (aka Älskling) för andra gången i år. Fotade med Andrea, Tränade, kollade på AIK (daaah) Säkrade också biljetten till vad vi trodde skulle bli sista matchen på Rådunda, AIK-Malmö. Fick ett väldigt fint fyllesamtal ifrån en väldigt bra kille som kom att ändra på hela min höst! ♥ Åkte iväg till Turkiet, Längtade INTE hem. Började mitt andra år på gymnasiet, Miraklet i Moskva hände också i Augusti och jag kunde inte vara mer lyckligare än att AIK skulle få spela lite mer i Europa. 
 
September: Jag var väldigt lycklig och spenderade jättemycket tid med Kim! :) The Script släppte sin nya skiva och vi började med mediaämnerna i skolan, Firade både Tobias, mamma och pappa som fyllde år. Kollade på väldigt mycket fotboll, Tog två hål till i örat som förövrigt är typ det snyggaste jag gjort! Gick på Kapten röd konsert. 
 
Oktober: Blev tillsammans med Kim (♥), hade skolfoto, både Norrtälje och Rimbo marknad, Köpte ny STOR säng, längtade tillbaka till sommaren, var fortfarande jättelycklig! Taggade sönder till den andra Maskinen konserten, Hade spookball i skolan och våran klass vann bästa utklädnad ;) hade mysiga söndagar hos Andrea, sa hejdå till Anton som åkte iväg till England på praktik i två månader, satt ungefär en gång i veckan och skypade med honom och gjorde lite catch up! Gick på väldans massa AIKmatcher också. 
 
November: Spenderade en helg 50 mil hemifrån på Orust med finaste släkten och längade ihjäl mig efter Kim. Drog direkt till Råsunda för att titta på sista allsvenska matchen mellan AIK-Malmö, Det blev en seger och många tårar kan jag lova. Hade galet mycket plugg, Saknade Anton, Kim kom och överraskade mig, han sa att han skulle spendera hela helgen i Göteborg men stog 5 minuter senare i min hall ♥ Kollade på Breaking Dawn part 2 med Bästa vän, I november kom fyra dagar till då jag inte andades, Sista AIKmatchen på Råsunda, (verkligen sista sista,) Myskväll hemma hos Louise i Vallentuna med klassen, Fetaste jävla Maskinen konserten, och sen till Råsunda för att hämta hem minnen, fick med oss lite gräs och tre stolar! :) 
 
December: Började räkna ner tills det att Anton skulle komma hem, gjort klart det sista i skolan, och på senaste tid har jag inte mått så bra, (skrivet 21/12 då jag inte vet exakt när jag kommer att publicera den här) Kommer att vara hemma i Jul, förhoppningsvis med både farmor, farfar och mormor å morfar, den 27 ska jag operera mig och på nyår har jag troligtvis planer om allt går som jag vill! 
 
Det här året har bjudit på både med och motgångar, jag har sagt hejdå till vissa vänner som jag har lärt mig att leva utan och sagt hej till nya vänner. Året har precis som alla andra år fått mig att växa som människa. 2013 kommer jag att gå ut tvåan och börja mitt sista år på gymnasiet, vi kommer att genomföra en grym klassresa till Turkiet om exakt 87 dagar, Jag kommer att fylla 18 om 142 dagar, PEPP!! 
 
 

Kärlek!

When you're forgiving but you can't forget
Feels like you're drowning but you still got breath
And we've been tryna lay this ghost to rest
Oh but there ain't no getting out of this mess 
- The one and only, The Script! ♥
 

.

Vila i frid gammelfarmor! ♥♥♥

the day of surgery och alla andra juldagar.

Jag fick fanimej världens bästa julklapp! Tack mamma och pappa! ♥ Nu vet ni vad jag ska göra hela 2013, bara 94 dagar kvar till premiären. PEPP! 
Jag har dessutom världens bästa pojkvän som gör mig till världens lyckligaste! ♥
 
Och idag opererade jag ut massa skrot ur mitt ben. Jag mår bra och allt gick bra, kan till och med gå på skiten utan kryckor redan några timmar efter operationen! LYCKA! ♥
 

Julgran!


När kroppen säger ifrån....

Gick hem ifrån skolan tidigare igår, somnade medans vi kollade på film i drygt en halvtimme och vaknade med världens huvudvärk, gick till skolsyster och hämtade en panodil och lyckades somna resten av filmen. Kände att jag inte riktigt klarade av sista lektionen och åkte hem och sov. Jag är inte sjuk sjuk, ni vet typ förkylning utan kroppen orkar bara inte mer, har mest legat i sängen och pluggat eller sovit sen igår eftermiddag men måste pallra mig till skolan imorgon(läs: idag) för att göra ett matteprov. Fick inte spendera dagen med finaste Anton som precis har kommit hem ifrån England i två månader, men jag antar att det får vänta.. Kim kom hit ett tag och gjorde mig sällskap vilket är lika bra! :)
Typiskt mig att bli sjuk när jag vet att jag absolut inte borde vara sjuk, men det är bara en tenta och ett prov kvar sen har jag lov! 
Bjuder på 2 bilder på en väldigt glad Elin. 
 
 

Exprementerar med håret ehehehe...!

 

If your dreams dont scare you they arent big enough.


Mina nyårslöften 2012.

Hur gick det med dom igentligen? Jag satt på weheartit förra året och heartade mina 2012 wishes och nu tänkte jag berätta hur det gick med dom egentligen. 
 
- Check! När jag var i Turkiet så lyckades jag både se sunrise och sunset. Samma sak när jag var i Smögen. Det var väldigt fint! 
 
- Nej, jag lyckades inte hitta hogwarts det här året, men bättre lycka nästa år? :) 
 
Check! Ni vet vilka ni är! ♥
 
Mja, Det gick inte så himla bra det här trots mitt sommarjobb, Jag lyckas alltid göra av med mer än vad jag faktiskt tror vilket är väldigt synd, Men jag är ju trots att en 17 årig tjej, mina pengar går väl mest åt till matcher, bio och konserter nu på senaste tiden... 
 
Check! 
 
Check! Man har bra och dåliga dagar men för det mesta så! :) 
 
Check! 
 
Mja, ibland! 
 
Check! Har hunnit med en hel del resor, bland annat Gothia cup i Göteborg där vi tillbringade nästan 18 dagar, Sälen i en halv vecka, Göteborg en gång till över en helg och Turkiet i en vecka är väl vad jag kommer på just nu! :) 
 
Check! 
 
Check! Det finns en hel del bilder ifrån 2012 som jag är nöjd med. Flera utav dom ska hamna på min vägg så småningom! 
 
Nej, Tyvärr. Får bli till 2013! 
 
Check! Det första jag kom på var när jag och Andrea satt och snackade med Sarah på skype och det spårade totalt. Vi satt och skrattade (och grät, HAHA!) i en halvtimme och jag skojar inte! Sen fick vi oss ett gott skratt när vi såg oss själva sjungade på allsång på skansen också. Fyfan... 
 
Check! Skolavslutningsdagen är bara ett exempel på en sån dag, Allsång på skansen, Maskinenkonserten och Sommarkrysset är andra exempel. 
 
Check! Kim stannade bilen för att gå ut och kolla om det regnade för vi var inte riktigt överrens om det, sen sa han åt mig att gå ut också och det visade sig att han hade rätt och sen kysste han mig :) 
 
Jag har definitivt, utan tvivel haft ett jävligt roligt år och det finns många vi kan tacka för det! ♥

Fotolektion!

Fotograf: Andrea Bergo. 
 
Fotograf: Jag. 

Nedräkning och sneak peak på julklapp.

Bästa Anton kommer hem om 16 dagar, DU HAR VARIT BORTA FÖR LÄNGE!! ♥
Men jag står väl ut i 16 dagar till! ♥

Lista!

99 saker du inte visste om mig:

1. Fullständigt namn? - Elin Johansson enligt folkbokföringen, Elin Monica Elisabeth Johansson enligt mamma och pappa. 
2. Exakt ålder? - 17 år, 6 månader och 20 dagar! 
3. Vart bor du? - Rimbo! 
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, bror! 
5. Husdjur? - Dammråttor..? 
6. Färg på ditt hus? - Rött och vitt
7. När är du född? - 12 Maj 1995.
8. Klass? - S2C
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - Nää. 
11. När ska du sova ikväll? - Efter nyaste Greys avsnittet! 
13. Duschat idag? - Nope. 
14. Kramat någon idag? - Japp! 
15. Pussat någon idag? - Si! 
16. Vad har du ätit? - Frukost, pizza, räkor, popcorn, aah.. typ! 
17. Dagens klädsel? - Jeans, tröja, skinjacka när jag var ute och pyjamas när jag var inne! :) 
19. Dagens sötnos? - Dom söta gubbarna på Mario kart! :D 
20. Dagens roligaste? - Mario kart! :D 
21. Har du många vänner? - Haha.. Mjae, det beror på hur man ser på saken :P 
22. Hur många har du kysst? - Palla räkna..
23. Vem kramade du senast? - Pappa! 
24. Hur många vill du ha sex med? - Vet väl inte jag haha?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - En... å en halv.. 
27. Har du pojk-/flickvän? - JA! Världens finaste! 
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Kim! 
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "När tänkte du ringa? :) <3" Ifrån Kim! :) 


FAVORIT:
31. Film? - Finns så många bra... 
32. Låt? - Vinsten - Luckiest girl. 
33. Mat? - Oj, Pannkakor? 
34. Dryck? - Cola! 
37. Stad? - Göteborg! 
38. Land? - Turkiet
39. Ämne i skolan? - Medieproduktion, foto och MATTE! :) 
40. År? - 2009-2012

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Kim! 
42. Personen du kysste? - Kim! :) 
43. Gången du spydde? - Två år sen! 
44. Gången du grät? - hmm.. Det var ett tag sen tror jag.
45. Pizzan du åt? - Kebabpizza :D 
46. Gången du var i göteborg? - En månad sen! :)
47. Gången du var i stockholm? - Förra söndagen. 
48. Gången du var full? - Aldrig ;)!!
49. Gången du var hög? - Usch aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - Mamma kanske, eller pappa. 

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Beror på. 
52. Hund eller katt? - Katt! 
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på! 
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-speeeel
55. Singel eller upptagen? - Upptagen! 
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Haha har aldrig haft något av det :P 
58. Ragga eller bli uppraggad? - Beror på :P 
59. Big brother eller paradise hotel? - Bådaaa! 
60. Svart hår eller blont? - På mig? Svart i så fall, men blond är jävligt snyggt det också! 
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåaaa!
62. Choklad eller lakrits? - Beror på tid i månaden.. HAHA! 
63. Göteborg eller stockholm? - Båda! 
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? - COLA! 
66. Pizza eller kebab? - Kebabpizza?! ;) 
67. Randigt eller prickigt? - Randigt.
68. Älska eller älskas? - Båda, såklart.
69. Leva eller dö? - Leva.

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Jadu.. 
71. Personer du hatar? - Hatar hatar? finns väl ett par. 
72. Personer du har haft sex med? - Haha! 
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - hmm.. 1 :) 
74. Glassar du ätit på en dag? - Typ 3 haha
75. Gånger du gråtit på ett dyng? - För många.
76. Gånger du haft minnesluckor? - En gång, på en vakenoperation, Haha, var heeeeeeelt väck! :P 
77. Piercingar har du? - 4 i öronen! 
78. Personer du saknar just nu? - Andrea hade gärna fått vara här, och Kim såklart! 
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En. 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - KIM! 
81. Ska du träffa imorgon? - Familjen! 
82. Sjöng du senast för? - Tobias och hans flickvän i köket igår. 
83. Hade du senast en konversation med? - Tobias. 
84. Spelade du tv-spel med senast? - Tobias för typ en halvtimme sen! :D 
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Kim! och min familj på ett hörn! :D 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Folk som förtjänar de?!
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Kim! 

VAD:

90. Gör dig glad? - Vänner, familj, pojkvän! <3
91. Gör dig ledsen? - Bråk.
92. Vad vill du helst göra nu? - Kolla på greys! 
93. Önskar du att du slapp göra? - Plugga! 
94. Vill du ha nu? - Sällskap! 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -hmm.. Ett körkort kanske?! 
96. Längtar du till? - Julen
97. Tycker du om dina betyg? - Dom är OK! 
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget. Allt som hänt och allt jag gjort har tagit mig dit jag är idag.
99. Är det bästa som har hänt dig? Min underbara familj.

 


RSS 2.0