Bli mitt!


Allt från Gina!

Måndag.

Så jädra otaggad....
Hade ju inte sagt nej till att ligga kvar i sängen imorse med en pojkvän bredvid mig. I stället så sitter jag i skolan nu och börjar inte förens klockan tio över tolv. Ska dessutom ha utvecklingssamtal klockan 10. Dessutom är jag sjuk (jag vet mamma jag får skylla mig själv) Dessutom har jag en mardröms tenta som ska vara inne om mindre än två veckor och jag har inte börjat än...  Hör av mig när jag känner mig bättre.

Jag och min lillebror!

Would a five year-old version of you look up to the person you've become? Think about it.


Convese 2


Godnatt! ♥

Converse


Summer!


We♥it

Se så mycket jag har bloggat idag.

Lite stolt över mig själv faktiskt... Dock är det kanske inte så roligt med bara bilder. Tyvärr Victoria du får leva med det! ;)
Imorgon kanske jag visar vad jag fick med mig hem ifrån Täby C idag :) Nu ska jag gråta till Grey's Anatomy och höra pappa och tobias skrika så fort AIK gör mål! :)

Gammal bild, ny redigering


Rubrik


ååååh!Hehu!


Sjuuukling!


Idag är jag hemma och sjuk, det suger en aning. Hoppas att jag blir frisk tills imorgon då jag är ganska så körd om jag missar mer...

Jag vill inte börja i skolan.


Jag vill ha sommar!


Anledningen till att ni inte kommer att få några "facelooks" som modebloggarna vill kalla det är att mina svinkoppor inte är fina, lev med det! :)

Hemkommen ifrån fjällen!

Nu är jag hemkommen ifrån en underbar vecka i fjällen med världens bästa pojkvän! :)
Planerna idag var att jag skulle följa med en vän till hans skola och kolla på en konsert, men jag ställde in det då jag kände att jag måste ta tag i lite skolarbete och packa upp, sen har jag också misstänkta svinkoppor så jag ville heller inte åka till stockholm med fula grejer i ansiktet! Hoppas för guds skull att dom är borta imorgon då jag inte orkar se förjävlig ut i skolan... Nog om det. Nu ska ni få se lite bilder ifrån fjällen! :)

Har jag världens finaste pojkvän eller?

Klart jag har!


RSS 2.0