Gamla bilder på mig och ANDREA!

Sitter förövrigt i skolan och jobbar med en engelska film. Det går bra! :D 

Senaste dagarna!

Torsdag: 
Jag hade utvecklingssamtal i skolan och pratade med Anton en stund! Sen stressade jag hem med pappa, åt middag och hämtade upp Tobias sen åkte vi tillbaka till stan för att kolla på AIK-Napoli sista matchen på Råsunda. Det var fint trots förlust, men som Erik Niva skrev i sin krönika så är det faktiskt inte det som spelar någon roll i det här fallet. 
 
Fredag: 
Gick i skolan som vanligt och sen åkte vi hem till Louise för myskväll med klassen, såg någon hemsk skräckfilm, spelade lite fifa och planerade lite. Sen åkte jag och Andrea hem till henne och sov! 
 
Lördag: Kim och Emil kom och hämtade mig hos Andrea på lördagmorgonen och sen åkte jag och Kim hem till mig och sov i tre timmar och sen var det dags för mig att göra mig iordning till Restaurangbesök med familjen och Maskinen konsert med världens bästa brorsa! Konserten var grymt jävla FET! Mer behöver jag nog inte säga. En perfekt jävla kväll! Sen när jag kom hem runt tolv så var jag fylletaxi med Kim så vi skjutsade hans polare till Uppsala och vid två så fick jag gå och lägga mig igen! Har fortfarande träningsverk i hela kroppen. Det är fan ett jävla träningspass att gå på konserter! Haha! 
 
Söndag: 

Vaknade och åkte till Solna/Råsunda för att hämta ett minne. Fick med oss en bänkrad (3 stolar) och en gräsplätt med oss hem som förhoppningsvis kommer att överleva då vi har satt ner den i våran egna gräsmatta! När vi kom hem så blev det söndagsmys med familjen och Kim. ♥ Välbehövligt efter ett par intensiva dagar! 
Jag fick äntligen sätta mina fötter på Råsundas gräs, och det var så fint när folk knöt sina halsdukar runt pelarna. Då grät jag lite till ♥
 
Nu måste jag duscha och fixa mig lite för sen ska jag ta bussen till Kim och sen ska vi ut och äta :) 

- Erik Niva

27 612 dagar sedan premiären på Råsunda.

Idag kommer jag att spendera mina sista timmar på Råsunda, och om jag ska vara ärlig så känns det inte alls bra. Men det kommer att vara fint och det kommer att vara mäktigt och det kommer att bli ett värdigt slut hoppas jag! Det kommer dessutom att vara kaos efteråt då ca 90.000 pers kommer behöva ta sig hem ifrån Solna typ samtidigt på grund utan SHM-konserten på Friends. Ni får säkert en instagram uppdatering ikväll eller nått mitt i all glädje (förhoppningsvis, vi hoppas ju på vinst för gnaget!) och alla tårar. 
 
Igår, idag, imorgon, föralltid. 
Råsunda 

Välkommen till mitt liv.

Kom hem tidigt idag efter att ha skrivit en engelska uppsats så jag tänkte att eftersom att det var ljust ute så kunde jag lika gärna ut och röra på mig när jag endå inte hade någonting för mig. Men det blev ju mörkt lika fort som jag kom hem. Men jag gjorde som jag sa och gick ut och rörde på mig. Nu sitter jag nyduschad i pojkvännens tröja och myser och snart kommer mamma hem och då ska vi mysa med chips och dipp (träningen känns ju värt) Haha! Fick nyss ett samtal ifrån Anton också, han berättade att han stog inne på Victorias secret och frågade vad jag ville ha, jag sa att jag inte ville ha någonting men han insisterade så jag sa åt honom att överraska mig. Nu är jag jag bara rädd! Haha! Tror att jag får se på julafton vad det blev för något. Saknar honom lika mycket som förut ♥ och jag tycker förövrigt att Kim kan bli frisk nu så att jag får träffa honom och pussa på honom! ♥
 
Dom kommande dagarna kommer att vara väldigt bra! Imorgon spenderar jag dom sista timmarna på Råsunda med Jonte, pappa och Tobias och jag kommer troligtvis att grina som ett litet barn! På fredag blir det klassmys i Vallentuna och sen sleepover med mina tjejer! Och på lördag är det Maskinen konsert med brorsan!!!! Galet taggad! 
3 Dagar, 1 timme, 15 minuter och 28 sekunder! 
 
En Elin och en Findus! 
 

5 dagar, 2 timmar och 22 minuter!!


Foto 1


Lycka!


Imorgon är det FREDAG!!

Dålig uppdatering, jag veeeet!!
Har inte direkt något nytt att dela med mig av då jag för det mesta kommer hem, pluggar, äter, sover, är med pojkvännen eller skypar med Anton! Men mest så pluggar jag och minst sover jag, vilket börjar visa sig.
Juste!! Jag tillhör en av dom som redan har sett breaking dawn part 2. Tänker dock inte yttra mig om filmen då det är ganska svårt att berätta vad man tycker utan att spoila någonting, nu ska jag sova lite och imorgon är det fredag!!! :D


Världens bästa!

Världens bästa pojkvän hade ljugit för mig hela dagen igår när han sa att han var kvar i Göteborg och troligtvis skulle vara kvar i typ en vecka när han i självaverket var påväg hem till mig! Vart överlycklig när jag såg honom stå i min hall! :D 
Nu ska vi söndagsmysa och kolla på Johan Falk. Imorgon är jag leeedig! :D 

Den andra lördagen i november!

Jag är äntligen ledig men pojkvännen är inte hemma så jag måste roa mig på annat sätt.. Jag och Andrea lyckades kolla på en halv film igår typ innan vi somnade så vårat marathon blev inte så lyckat, så vi somnade runt tolv. Nu är jag utvilad och det är lördagkväll och jag vill hitta på någonting, men jag vet inte vad! Lär väl bli slapp kväll hemma med brorsan eller nått! Tack för mig! 

Bästa!

Nu blir det Twilightmarathon och Vampire Diaries med världens bästa Andrea. 

Det här är vad jag har roat mig med dom senaste dagarna...

Plus lite till. 
Tog dock en välbehövande paus igår och träffade min pojke och vart genast på bättre humör! ♥
Sen la jag mig i soffan idag och kollade på när AIK slog PSV Eindhoven! :D Såååå jääääälaaa braaa! Nu ska jag skriva klart skiten och sen sova, imorgon ska jag och Andrea plöja oss igenom dom första 4 Twilight-filmerna och på onsdag ska vi se breaking dawn part 2! 
Godnatt! 

Oh, you're the ex? Nice to meet you, I'm the up-grade

Jag vill lägga mig i sängen med världens bästa och bara ligga där i en evighet och inte göra någonting, möjligtvis kolla på någon bra TV-serie eller nått. Men jag hinner inte, hinner knappt sova eller äta för att jag har så sjukt mycket plugg... Kommer att gå in i väggen om det fortsätter såhär.. Fick mental breakdown igår och idag känns det inte bättre alls. Jag saknar Kim och jag saknar Anton! ♥ 
Jag hatar alla jävla lärare, jag hatar skolan, jag hatar lektionerna, jag hatar folket i min skola, jag hatar min klass! FAN! 

Hemma på Råsunda!


 

Godnatt ifrån Gbg!

Hamnade visst i Göteborg-Orust-Henån under helgen! Trevligt värre! Morgondagen kommer att spenderas 7 timmar i bil och sedan hemma på Råsunda! ❤


RSS 2.0