Studio.

Idag på fotolektionen lekte vi lite i studion, men det var något knas med inställningarna så när blixtarna och kameran hade samma inställning så blev bilderna för överexponerade, så vi fick istället ha ett högre bländartal än vad blixtarna hade så blev det ett bra resultat. Här kommer några av mina favoriter ifrån fotograferingen. Det är både Andrea, Victoria och jag som har tagit bilderna! :) 
 
Vi skulle ljussätta på 3 olika sätt, först så ljussatte vi med en softbox som var ganska så långt bakom kameran till höger och fick det här resultatet: 
Det blev ett rent ljus med softboxen och bilderna blev väldigt bra! :) 
 
Sen skulle vi köra lite motljus och då ljussatte vi med en blixt + paraply till höger bakom kameran och sen även en blixt utan paraply bakom modellen ifrån vänster för att få till själva motljuset. Då fick vi det här resultatet: 
Vissa bilder blev väldigt mörka i ansiktet och det ser ut som att vi har haft jätte högt ISO för att det lätt ser grynigt  ut men vi hade faktiskt bara ISO 100. 
 

Och sist så skulle vi köra siluettbilder och då satte vi softboxen och en blixt med paraply mot den vita väggen men vi uppnådde ändå inte det resultatet vi önskade trots att vi ökade bländartalet upp till f.32. Så vi fick efterbehandla bilderna lite och fick det här resulatet: 
Dom blev rätt bra till sist! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0