Nu kör vi!

Nu ska jag rocka fjällen! Vi hörs med några mobilbloggar under helgen, om internet funkar! :) Jag saknar dig mamma ♥ och resten av familjen! ♥

Kalendern visar måndag men vi lever lördag kväll


På onsdag drar jag till fjällen med boyfriend! Vi ska ha det bra!

Det är söndag och jag har looov!


1 dag kvar!

Kan ju börja med att meddela att spanska och psykologi inte är mitt starkaste ämne, Men tänker i stället på dom bra grejerna med att vara mig! Jag har världens underbaraste vänner, pojkvän och familj! ♥ Det är lov om 1 dag och lovet blir dessutom 1 dag längre! ♥ Imorn ska jag mysa galet med min brud Victoria! ♥ Vi ska fota så att ni snart har en fin liten design att titta på! och massa nya bilder! ♥


It's good to be me! ♥

Semla! <3


Jag ska köpa en sten för 150 spänn!


En bit av Rivercourt! ♥♥♥
Ps: Andrea är söt!

Samhällsekonomi i 6 timmar! <3<3<3
Bläää!


nu vet ni vad jag ska göra hela dagen! :(

FREDAG!Fuck valentine's day, I love you every day ♥


Tisdag


just stop for a minute and smile :)


Nytt.


Som ni ser så har min blogg förändrats lite. Vänj er inte vid den här förändringen ;) Den kanske kommer en ny redan ikväll. Bara så att ni vet att det kommer kanske att vara lite kaos nu för tiden på bloggen, men lev med det! :)

Inte riktigt som man hade tänkt sig...


Idag hade vi temadag i skolan och vi skulle debattera mot alla andra samklasser och varje klass skulle ingå i en "roll" Några var Multinationella elbolag några var vatikanstaten och andra var Kina. Dom senaste 3 veckorna har vi samlat information om dom andra klassernas roller och så skulle vi debattera om olika frågor och sen till slut blev det en final. Problemet var bara att jag taggade sönder igår och var astaggad imorse och hade läst på utav bara helvete, men sen så förlorar vi våran första debatt och åker ur tävlingen :( Så det gick sådär men vi hade roligt i alla fall :)
Min klass var Greenpeace om det inte framgår i bilden :P

Lär känna mig...

Det här inlägget skulle vara det första på min nya blogg, men som det ser ut nu så lär det inte bli någon ny blogg så att jag tar det här i stället så ni kan få lära känna mig lite bättre för er som inte gör det :)

Jag är tjejen som vill leva livet fullt ut, Jag har bestämt mig hur mitt liv ska se ut. Först ska jag gå ut skolan med så bra betyg som möjligt. Sen ska jag gå högskolan samtidigt som jag ska ha ett jobb. Sen när jag har gått ut högskolan så ska jag jobba utav bara helvete som fotograf och/eller journalist. Sen ska jag resa som aldrig förr. Jag ska under min ungdom hinna med att gå på flera konserter, målet är en The Script konsert om det så krävs att jag ska flyga till andra sidan jorden. Jag har hittills bestämt att jag ska göra minst 4 tatueringar. Jag ska tattuera in min lillebrors namn på handleden, evighetstecknet bakom örat och någonting nere vid foten och i nacken. Jag älskar sommaren och längtar galet till sommaren 12'. Jag är tjejen som har haft tandställning i 6 år men ändå inte är nöjd med resultatet. Jag är tjejen som hoppas, tror och vill att min andra halva ska vara min hela livet. Jag är tjejen som älskar att fotografera och uttrycka mig själv och känslor i bilder. Jag är tjejen som vill bo med mina bästa vänner och pojkvän i ett hus eller lägenhet om några år. Jag vill gå ut gymnasiet och vara lycklig. Jag är tjejen som tror att ungdomskärleken kommer att hålla hela livet och mina föräldrar är hittills ett bra exempel på det. Jag är tjejen som jobbar bäst under stress men hatar att vara stressad. Mina bästa vänner är min pojkvän, min syssling och tro det eller ej, Min mamma! ♥ Jag är tjejen som hatar att äta frukost och ser ingen mening med att äta samma sak varje dag. Jag är morgontrött och sover mest hela tiden. Jag älskar våren och om ett år och 93 dagar fyller jag 18 och jag längar galet mycket. Jag längtar också tills jag börjar i trean då jag slipper läsa språk och matte. Jag älskar One Tree Hill, Greys anatomy och Glee. När jag är ensam går jag alltid med musik i öronen, det gör att tiden går så mycket fortare och att jag känner mig mindre ensam. Jag har lärt mig vissla 6 gånger. Och jag kunde inte svälja tabletter förän för ett år sen :P Nu kanske ni har fått en bättre bild av vem jag är :) Kanske kommer upp ett till sånt här inlägg inom en snar framtid :)


before I die

Källa: Weheartit.com

Hehu.

Lillebror bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren och sa är det här allt som blir så dör jag
Lillebror bli aldrig som jag
- Håkan Hellström

Idag har jag varit ledig och det tänker jag fortsätta att vara. Snart ska jag gosa ner mig i sängen bredvid mitt ♥ så jag säger Godnatt till bloggen! :)

Jag har gått och blivit nörd!


Stå ut!

Jag är kär i Greys Anatomy! ♥

VARNING FÖR SPOILERS!


4 Februari 2012

"Så om hon viskar hur mycket hon älskar dig, pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig. & akta dig för människor, människor gör än illa, om dom kan. var försiktig, du har ditt liv i min hand"

- Håkan Hellström ♥


Jag har varit lite off på senaste tiden, men heey jag lever livet!


RSS 2.0