Dag 18 - Det här får mig att skratta


Sista februari.

Om 18 dagar lämnar jag landet!! (TAGG) Idag har jag övningskört till, från och i Norrtälje och det känns riktigt bra. Har en mamma-dotter-dag med mamma idag då brorsan åker skidor och pappa jobbar. Visar er även en gammal bild ifrån valborg förra året, bara för att jag saknar min tjej galet mycket! ♥
 

Tisdag

Övningsköra - CHECK!
Nu: till Anton! :)


Dag 16 - Mitt drömyrke

Det är nog ingen hemlighet att jag vill jobba som fotograf och journalist. Helst så vill jag resa runt och se världen samtidigt som jag jobbar. Eller så vill jag bosätta mig någonstans och jobba som omslagsfotograf för någon känd tidning. Haha, det är väl största drömmen. Sen får vi se hur det slutar! :) 


Dag 15 - En person som alltid gör mig glad

Det finns en person som ALLTID, oavsett vad det är får mig att må bättre. Jag tror inte riktigt att han vet om hur bra han är. Det här personen har funnits i mitt liv i snart ett år och han har hjälpt mig så otroligt mycket. Det är en person som jag kan vara 110% ärlig med och berätta för honom när han är dum i huvudet, och jag vet också att jag alltid kan komma till honom när någonting är galet, för jag vet att han är lika ärlig mot mig. Han får mig att känna mig otroligt säker för jag vet att oavsett vad det är så kommer han att backa upp mig. Precis som den storebror jag aldrig fick. Vi pratar inte varje dag, men när någonting så hör vi alltid av oss, vare sig vi vill berätta någonting roligt eller om vi behöver prata. Den här underbara personen som jag kan prata med om ALLT ska jag få träffa imorgon igen! 
Jag älskar dig syssling! ♥

Sportlov!

Som jag har längtat, Gårdagen bestod utav bilkörning, träning och tentaskrivning. Tentan är nu inskickad och jag är snart påväg in till Norrtälje för att köra lite! :) Nu ska jag njuta utav sportlovet! 
 

Dag 13 - Så här är jag i skolan.

Precis som jag sa i förra inlägget så är jag så fruktansvärt envis och när jag väl går in för någonting till 100% och det är te.x ett grupparbete och klasskompisarna som är i samma grupp inte gör det så kan jag bli väldigt irriterad. Samtidigt så har jag också dagar då jag verkligen inte orkar göra någonting. Mer till personligheten jag har i skolan då, hmm... Jag är en väldigt trött person och säger ofta att jag skulle vilja åka hem och lägga mig under täcket (HAHA) Nej men jag försöker göra så mycket som möjligt i skolan så att jag slipper göra skiten hemma, dock brukar jag misslyckas ganska hårt med det och behöver sitta med skiten hemma också. Aja, vet inte riktigt vad jag mer ska berätta, undrar ni något så får ni väl fråga! :) 

Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv.

Det jag älskar med mig själv är att jag är så fruktansvärt envis, vilket kan vara både bra och dåligt. 
När jag väl har bestämt mig för någonting så går jag in för det till 110% Det handlar oftast om skolarbete (haha, vilket intressant liv jag lever) Jag lämnar inte in något arbete förrän jag är 100% nöjd!
Mitt senaste projekt är i alla fall att skaffa körkort! Det är ca 80 dagar kvar tills jag fyller 18 och förhoppningsvis så har jag ett körkort innan sommaren är slut. Jag har läst en tredjedel av körkortsboken på två dagar och jag har 4 körlektioner nästa vecka. Såååå taggad! 
 
 

”Vi har AIK tillsammans, den relationen är det största man kan ha.” - Nebojsa


Dag 11 - Min bästa vän

hmm... Det finns faktiskt tre stycken som delar på den platsen och jag tror att ni redan kan lista ut vilka tre. 
Victoria och Andrea! Det är faktiskt inte så konstigt, det är dom som jag berättar ALLT för, dom vet alla mina bra och mina världelösa sidor, dom vet vad som gör mig glad och vad som gör mig skitbitter (det är dock inte alltid en fördel ;)) men framförallt så när jag väl är bitter så låter dom mig vara det. Vi alla tre har extrema åsikter och är sjukligt envisa vilket heller inte är en fördel ;) Men vi har ju klarat oss såhär långt. Vi gör alltid massa roligt och sjuka grejer. Här har vi till exempel en helt vanlig fotolektion... 
Ja, som ni ser så blev det inte så många användbara bilder att använda då vi mest låg och krälade på golvet, :P 
 
Den tredje som delar förstaplatsen är min mamma!♥ Jag kanske inte berättar exakt allting för henne men hon är den enda som ser på mig om någonting är fel, hon är den som känner mig bäst! Det kan vara en liten skit sak eller världens största grej, hon fattar endå om någonting inte stämmer. 
 
Vill bara avsluta med att säga att jag älskar er alla tre! ♥♥♥

The fray


No words

 
Jag gör allt annat än att plugga just nu...! Ååååh dumma tenta bli klar!!! 

Dag 10 - En bild på min handstil

Inte så jädra intressant kan jag tycka...

Dom har gjort det igen!

Jag skulle kunna säga så mycket men jag väljer att inte säga någonting och låter nya musikvideon tala för sig själv. Perfektion! ♥

Dag 9 - mina favoritskor

Det är ingen hemlighet att jag älskar mina Converse, först på listan ligger mina vita (höga) och på andra plats kommer mina rosa (höga). Jag funderar också på att köpa ett par med den amerikanska flaggan eller ett par vinröda. Eftersom att jag åker till Istanbul om 28 dagar och vi redan har kollat upp att det ligger en Conversebutik i närheten av hostellet så hoppas jag på att skorna är lite billigare där så att jag kan få med mig dom därifrån, annars så får jag väl flirta lite med Zandra som är i Thailand nu ;) 
 

Dag 8 - Bloggfavoriter

Well, jag läser helt sjukt många bloggar, 39 stycken på bloglovin' Men jag kan ärligt säga att det är inte många av dom som är bra, "Kändisbloggarna" som Kenza, Kissie, Paow och Foki läser jag mest som tidsfördriv, medans jag tycker att det är roligare att läsa mer "små och personliga" bloggar, Så här kommer mina favoriter: 
 
http://victoriaintheus... - Först ut har vi min älskade vän Victoria som inte riktigt än har kommit igång med bloggningen än, tanken är att vi ska få följa hennes år i USA som börjar om bara några månader (JAG KOMMER SAKNA DIG VÄNNEN ♥!) Så jag tycker att ni ska kolla in den + att hon är GALET snygg! 
 
 http://lisatilda.blogg.se - Sen har vi Lisa och Tilda som jag inte känner men som bor i samma stad som mig (om man nu kan kalla mig för Norrtälje-bo) De bloggar om foto! 
 
 http://bunnys.myshowro... - Sen har vi Denise som är frisör och äger Norrtäljes största blogg. 
 
 http://kimpaz.blogg.se - Sist men inte minst har vi min älskade pojkvän, han bloggar om allt och ingenting. Mest musik, tatueringar, jobb, fest och mig typ! :) Ja lite allt möjligt. 
 
 

Forever

 

Dag 7 - Dåliga vanor.

Jag har många extremt dåliga vanor. Jag är skitseg upp ur sängen på morgonen, så när jag väl kommer upp så måste jag stressa i typ 40 minuter och grejen är att när jag är stressad och allt inte blir som jag har tänkt det så blir jag SKITGRINIG! Men jag får ju bara skylla mig själv när jag inte går upp direkt på morgonen ;) Sen typ det vanliga, mitt rum är alltid stökigt, garderobsdörren står ALLTID öppen, och jag underskattar frukt och överskattar godis ;) 
 

16 februari

Vaknade tidigt imorse och så har jag sökt x-antal sommarjobb, nu får vi hoppas på det bästa! 
Sen drog familjen och Tobias flickvän till Kista för att shoppa, fick med mig ett halsband och en ring hem. 
Nu är jag galet trött och har sjukt ont i fötterna (note to self: Ta inte conversen när du åker till Istanbul) och ska ta igen serierna som kom ut igår och sovaaaa! 
 

Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande.

Jag har aldrig riktigt varit bra på språk, förutom engelska, och gramatik är bland det tråkigaste som finns. I grundskolan så gick jag på spanska och fick ett hyfsat betyg (trots att jag kanske inte riktigt förtjänade det) men när jag kom till gymnasiet och fortsatte att läsa spanska så märkte jag hur världelös jag var. Så jag och min kära vän bestämmde oss för att byta språk till tvåan och nu läser jag italienska två gånger i veckan. Italienska är ett språk som jag skulle vilja fortsätta läsa och lära mig mera. Sen skulle det även vara kul att åka till Italien med Andrea och se hur långt vi kommer med våran italienska. Vi skulle troligtvis inte komma så långt, haha! :) 

Dag 5 - Något jag vill ha

För det första så hade det inte suttit helt fel med lite VÄRME! ;) Sen längtar jag galet till Istanbulresan, ska bli så jädra kul att åka utomlands utan föräldrarna för fösta gången med klassen! :) Sen får det gärna bli den 7 april också så att jag kan få stå på norra och skrika lite samtidigt som AIK kör sin första allsvenska match på nya arenan som by the way ska bli jävligt häfftig att se! :) Och sist men inte minst så hade jag inte tackat nej till ett A på matteprovet idag! 
 

Dagens outfit och boost!

Idag när vi kom till skolan så hade alla fått en liten fin lapp upptejpad på skåpet, sååååååå TEGspirit. Sen så fanns det en puss ruta och en kram ruta ;) Haha det händer verkligen bara på TEG! 
Jag (som förövrigt inte är en jättefantast av alla hjärtans-dag då jag tycker att man ska älska varandra varje dag) hade trots allt en väldigt bra dag. Enda tills jag kom hem och insåg att min dejt ikväll skulle vara matteboken... Men den tänker jag snart byta ut mot lite roligare sovsällskap, och imorgon har jag ett gigantiskt matteprov. Har fan inte pluggat såhär mycket som jag har gjort dom senaste dagarna sammanlagt under hela min existens. Brukar ha ganska lätt och lära mig, men inte just den här gången. Min hjärna tvärvägrar. Får hoppas på det bästa! :)
 

14 februari

Mina bästa! ♥ Ååh, vad jag tycker om er! ♥

Dag 4 - en låt med många minnen

Jag tänkte först ta en nyare Norlie & KKV låt, nämligen "Där jag hänger min hatt" för att det var såååå sommar 2012, Men jag valde "Presad av tid" istället för att jag får en helt annan känsla utav den låten. Det enda jag kan tänka på är alla underbara sommarkvällar 2011 när man hade varit med vänner hela dagen, man var helt slut och var hemma för att äta middag, pappa grillar, mamma är i köket och jag och min bror hjälper till och dukar medans denna låten spelar på stora högtalarna i vardagsrummet. (Fett djup jag är, jag veeeeeet) sen visste man att man skulle få sällskap på kvällen eller så drog man till Rimbo och träffade ännu mera folk. Som ni märker så finns det jävligt mycket minnen till den här låten, jag var dessutom väldigt lycklig vid den tidpunkten så det gör det hela inte mycket sämre :) 
 
Åååh jag saknar sommaren! 
 

Dag 3 - Saker du inte vet om mig

- Jag är extremt höjdrädd. Ibland är det inte ens kul. 
- Jag kan hela texterna till The Scripts alla låtar. Borde fan förtjäna en konsertbiljett för det! ;) 
- Jag längtar otroligt mycket till sportlovet, Sälen, Istanbul med klassen, Allsvenska premiären, min 18-års dag och skolavslutningen som kommer att hända inom 113 dagar! 
- Jag äter bearnaise till nästan allt. 
- Jag erkänner, jag är den största godisråttan man kan hitta på denna planet. 
- Jag är jättetaggad på semlan som mamma troligvis kommer hem med. 
- Som ni märker så tycker jag om socker...
- Jag hatar dock att äta frukost. 
- Jag har haft tandställning i 6 år. 
- Och jag har lärt mig vissla 6 gånger. 
- Jag tycker att Facebook är världelöst
- Och jag tycker att instagram är roligare.
- Jag är just nu väldigt beroende av Candy crush...
- Jag ska banne mig ha ett körkort till sommaren! Om inte annat till efter sommaren! 
- Victoria, Andrea, Kim och Mamma är dom som känner mig bäst, och dom är även mina bästa vänner! ♥
- Just nu så borde jag plugga. 
 
 

Längtar tillbaka...

Snart är jag tillbaka i favoritlandet, dock 74 mil ifrån det här paradiset. 

Dag 2 - Mitt rum

Välkommen till mitt rum, aka Det bästa stället på hela jorden! 
Den här skivan är en väldigt fin present ifrån en väldigt fin person! ♥ Jag har dock inte öppnat den än, då jag vill ha den i orginalförpackning så länge som möjligt och sen också för att jag kan lyssna på skivan på spotify. Den står väldigt bra på min hylla! :) 
 
Mitt älskade årskort som kommer att användas flitigt detta år! ♥ 49 dagar kvar!! 
Mina älskade biljetter som hänger ovanför min säng, Det är Maskinen biljetten högst upp till vänster, Sista allsvenska matchen på Råsunda AIK - Malmö högst upp till höger. Sen är det alla matchbiljetter jag har kvar ifrån guld-året 2009 längst ner till vänster och absolut sista matchen på Råsunda AIK - Napoli längst ner till höger!
Och sist men inte minst, bästa pluggplatsen! ♥

Dag 1 - Min favorit serie

Som det seriefreak som jag är så har jag väldigt svårt att bara välja en. Men mina favortiserier är helt klart, One tree hill, Grey's anatomy (dock så känns det som att den serien borde ta slut snart då det inte händer speciellt mycket längre..), The vampire diaries och Hellcats. 90210 är också en favorit men den ska jag börja titta om snart :) 
 

Blogg-lista

 

I have not failed, I've just found 10.000 ways that don't work.


7 Februari

Idag stod ett gympass och bowling på schemat. Vi hade nämligen idrottsdag i skolan. Gympasset gick bra, dock var det galet jobbigt och bowlingen gick också bra ;) Fick även reda på att jag fick bra betyg på ett prov jag gjorde i tisdags och fick också bra prognosbetyg. Så jag kan snart gå på långhelg med gott samvete!
Imorgon bjuds det på debattdag i skolan och festligheter på kvällen! Så nu ska jag bara hitta någonting att ha på mig! :) 
 

City dreams.

Och appropå trafiken så har mamma och pappa bokat körlektioner åt mig! Så nu ska jag tamefan ta det där jädra körkorten! :) Börjar veckan innan sportlovet! 

One day


RSS 2.0