26 Juli

Lägesrapport, jag har det SKITBRA! Så jävla skönt att vara på Öland och sen veta att jag har massa underbara människor som väntar på mig där hemma. Vi gör inte så mycket mer på dagarna än å spelar minigolf, solar, badar (inte jag dock), äter på restaurang, lyssnar på liveband, går på konsert, smsar med fina människor till sena kvällar och bara lever livet. 
 
 
 

21 Juli

Vi är framme på Öland och jag har gått och bränt mig.. Ser ut som en rosa gris har min kära familj berättat för mig. Jag som lovade mig själv att jag aldrig skulle utsätta mig själv för det här någon mer gång, jaja, Får ligga inne i husvagnen idag och hålla mig ifrån solen så mycket som möjligt och passa på och plugga körkortsteori då! :) 
 

17 Juli

Har legat i förkylning enda sen jag kom hem ifrån Turkiet, det söööög då det var under den här veckan jag skulle träffa alla vänner eftersom att jag drar till Öland på fredagmorgon. Det vart ju ingenting med det så har legat i min ensamhet och kollar på serier samt pluggat körkortsteori och det börjar närma sig :o.... 
 

1 månad och 17 dagar..

..så lång tid har det gått sen jag hade lust att blogga sist, och detta utav en speciell anledning. Ja vad har hänt sen sist, inte så mycket egentligen, är precis hemkommen ifrån Turkiet, blev en spontantripp vilket var väldigt trevligt för då slapp man all väntan, (Ni som känner mig vet att jag hatar att vänta på saker) Jag har sett världens bästa band live och stog och köade längst fram med en väldigt bra och saknad vän och hela den dagen var bara hbfosabvodsöbgo! Går inte att beskriva med ord. 
 
Igår när jag kom hem så drog jag direkt till vänner och hade en skittrevlig kväll! Verkligen vad jag behövde just nu och ikväll har jag lyckats Trippel(!)-boka mig. Inte det smartaste kanske då jag ligger i världens förkylning. Note to self: Sätt inte på AC'n på 16 grader samma natt som man kommer utomlands, det blir lite kallt. 
 
Har väl ingenting mer och tillägga just nu så får vi se hur lång tid det tar tills jag känner för att blogga nästa gång :) 
 
 

RSS 2.0