Livet som 18-åring

I onsdags var det derby, behöver inte säga så mycket mer än att det blev 1-1. 
 
Min bror lyckades ta sitt moppekort och vi cruisade runt hela kvällen. 
 
Igår kväll åkte jag och några/många vänner in till stan och firade min 18-års dag lite i efterskott med både fördrinkar och middag (jag vet jag låter fett vuxen) Det var väldigt trevligt :)
 
 
Nu ska jag göra klart de absolut sista uppgifterna, sen tänker jag ta mentalt sommarlov. Nästa vecka är jag ledig onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndag #NICE och imorgon ska jag boka uppkörning! 

20 maj

Så jädra skönt att sova till 10 idag, har gjort massa nytta, typ tvättat, diskat och fotat, måste snart ta tag i min garderob som boktavligttalat exploderade imorse, sen ska jag ta tag i matteplugget också så att jag inte totalfailar på torsdag. Hörs! 

17 Maj

Nu har jag fått hem alla mina födelsedagspresenter som vi har beställt. Blev ett teleobjektiv, macrofilter, nytt linslock, skärmskydd och gigantiska reflexskärmar. Är så galet nöjd och gick direkt ut och testade det starkaste macrofiltret och blev supernöjd, trots att jag inte använde stativ. Jaja, i helgen kommer jag troligvis bara plugga matte inför nationella på torsdag, kolla på AIK och fota en del :) 

Det är klart att man kan hata människor, det gör jag också. Jag hatar också saker.

Denna bilden beskriver min dag väldigt bra, är besviken på mänskligheten. 

NP och CP

Dagen består utav nationellaprov i engelska och checkpoint eftermiddag i skolan vilket betyder att jag har slutat för idag. :D nu ska jag hem och skriva klart några uppgifter och sen ska jag mysa och kolla på serier i min ensamhet och hoppas på att pappa köper hem min present så att jag kan få leka lite med det ikväll :) skulle förövrigt inviga mina ballerina idag vilket inte var så smart då jag har fått både skavsår och blöta fötter :p jaja!


Världens bästa 18-årsdag!

Min 18-årsdag är snart slut, det har varit världens bästa som har innehållit både utgång, familjemys, champagnedrickande, trisskrapande (som jag försövrigt köpte själv) (bara för att jag kan liksom) (vann dock ingenting), snart ska vi äta min alldeles för snygga tårta! Tack alla inblandade, ni är underbara! ♥♥♥♥♥

Kärlek!

Det är så fruktansvärt mycket kärlek över den här bilden som är tagen i måndags.
Förövrigt så kan jag berätta att om 3 dagar är jag myndig, släkten ifrån Göteborg kommer snart och jag har inget skolarbete jag måste ta tag i! #Awesome

Photobooth i mitt ♥

Att hitta gammalt skit på datorn kan ju vara det bästa som finns! :D 
 
 
Sen kan man ju skaffa nytt skit om man så vill.
 
Nu ska jag dra mig mot fotbollsplanen och kolla på Rö IK - Edsbro. Hela den här veckan kommer att vara fullt upp då övningskörning, fotbollsmatch, två prov, besök ifrån Göteborg och födelsedagsfirande står på schemat. Och ni läste rätt. Om exakt en vecka fyller jag 18 #SWEET
 

Vila i frid Ivan! ♥

 

1 maj

Maj är och kommer att bli en väldigt bra månad. Feta fotbollsmatcher, födelsedagsfirande och det sista av mitt andra år i gymnasiet. GALET! 
 
Kvällen igår var väldigt trevlig, Var i Rimbo med massa folk och chillade. Nu ligger jag ute i solen i gårdagens smink och ska snart ta tag i allt som måste göras. Har tyvärr inga bilder ifrån igår så bjuder på en ifrån förra veckan när jag övningskörde till skolan :) 
 

RSS 2.0