HopelessHELT JÄVLA SJUKT!


There she goes looking like a star.


Hej jag heter Elin och måste göra någonting åt min brutala utväxt SNARAST! 
Förövrigt så mår jag BRA kära vänner! :) Finns några vi kan tacka för det. Tack Tack! 
Nu ska jag sluta muppa och kolla på TV-serier istället! Eller nått i den stilen.. 

Godnatt!

Inte en dag har gått utan att jag tänkt på
stränderna man bränts på där klubbar aldrig stängs åh
inte en dag har gått utan att jag tänkt på
stränderna man bränts på där stranden är min säng åh
Vi drar dit palmerna bor.
 Jag överlevde dagen...

...och kan nu mera kalla mig för tvåa! 
Idag hände inte så mycket, fick träffa våran utbytesstudent ifrån Thailand som ska vara hos oss i ett år för första gången och lekte mest en massa. Åkte sen till Täby centrum och handlade lite nödvändigt som mascara och hårfärg så förhoppningsvis har mamma tid och färga mitt hår ikväll! Hann tillochmed med å fota när jag kom hem! 

Är du mera inte minst på skolan!

Första dagen i skolan och jag har deppat sen jag vaknade idag, men ska åtminstonde försöka vara lite positiv när klockan börjar närma sig klockan 10 och jag startar mitt andra år på gymnasiet. Tror att jag fortfarande är van med turkiet värmen för när jag vaknade imorse höll jag på å frysa ihjäl på riktigt, idag får jag i alla fall rocka min nya skinnjacka ifrån H&M! ♥♥♥ 
Just nu sitter jag i skolan och försöker fördriva tiden lite. Sätter mig väl och kollar på One tree hill eller spanar in dom nya ettorna ;) Vi hörs väl ikväll eller nått om jag överlever ;) 


Beach

Jag lever, jag har landat i Sverige för ca 14 timmar sen , jag fryser, har söndagsångest OCH skolångest så in i helvete... 
Blir att trösta sig framför tvn ikväll med mina två pojkar Ben&Jerry's framför antingen One Tree Hill, en film, fotboll eller allt ovanstående. 

Mitt paradis!

Ni får en lägesrapport: Jag lever och har det JÄVLIGT bra! ♥

Känns helt okej att vara här om 30 timmar!

#Resefeber

LOL!

 
 

True story


Nu kan jag dö lycklig


påväg ut!

Nu ska jag snart åka till min kära vän Andrea och träffa henne och Victoria, Vi ska mysa, fira Andrea lite i efterskott, säga hejdå till mig som åker om 3 dagar (!!!) och sen ska vi sörja för att det här är sista gången vi träffas innan skolan börjar! Nu ska jag sluta larva mig och börja packa lite så att jag hinner med bussen! ♥

Promise me to think of us, as a time so beautiful


SOCIETY CRAZY INDEED, HOPE YOU´RE NOT LONELY WHITOUT ME

Idag var jag hos läkaren och skulle ta prover, blev lite halvt misshandlad och tre stick senare så är jag blå på hela armarna, Dom fick väl ett rör eller nått och jag hoppas att det räckte. 
Om 4 dagar drar jag till Turkiet! ♥

Underbara älskade ♥

Bilderna kommer ifrån http://www.jojjesplejs.com/ 

Nu kör vi!


Här får ni några bilder ifrån en misslyckad fotografering igår, jag var okoncentrerad och det var inget bra ljus ute, men efter några minuter i bildbehandlingen så är dom godkända! 
På bild har ni min kära vän Andrea och hennes katt Findus! 
 
Om jag inte ska göra någonting imorgon så kanske jag sätter mig och pillar lite med bloggen, vill ha en stor förändring! Om jag inte börjar redan ikväll! 

united states of americaJag suger på rubriker

Tillbringade min fredagkväll/lördagmorgon i stan hos Anton! Sen drog jag till grönan och kollade på Sommarkrysset med världens bästa tjej och Sarah, Hade en riktigt trevlig dag/kväll och fick med mig 1,8 kilo godis hem! :D Dagens planer var egentligen att se gnaget spela, men vi får se om jag spontan drar in i sista sekunden eller om jag får sitta framför TVn idag. 
 
En Anton! :) 

 

Babetip #


Har precis gråtit som en liten bebis.

 

RSS 2.0