Fotomässan - Bilder

Som utlovat. Här kommer bilderna: 
Täby enskildas monter - Snyggast på mässan! 
Min ena bild på Michelle. Notera även Adams skitcoola bild bredvid min! 
Mina andra två bilder bredvid varandra.
En liten del utav den gigantiska utställningsvägg som Enskilda hade! 
 
Nu släpper vi fotomässan va? Aah, bra! 

100 Dagar

Satan vad jag saknar dig! ♥
 
 

27 november

Jag vet att jag lovade er bilder ifrån fotomässan för typ 4 dagar sen men ni får helt enkelt vänta. Harry Potter-tittande, tentaskrivning, filosofipluggande och festligheter har kommit i mellan. Det är mörkt när jag åker hemifrån och det är mörkt när jag kommer hem så hinner liksom inte fota så himla mycket så bjuder på ännu en instagram bild. Ikväll blir det Paradise hotel (♥) och imorgon har jag sovmorgon (♥♥). Och ja, jag kollar på Paradise, och ja, jag är helt fast och tycker att supa och ligga i tv är sjuuuukt underhållande. Tack för mig! 

Fotomässa 2013

Idag var det alltså dags. Det var superkul att stå i montern på mässan, trots att det inte hände så mycket där. Det var skittrevligt att gå runt på mässan med Adam och vi kunde vara huuuur fotonördiga som helst för det fanns alltid någon som var liiite värre ;) Har även lärt mig en hel del och även fått bekräftat att det inte är ett enda fel på min kamera som still going strong efter 4 år! Sen kände jag mig faktiskt otroligt stolt att skolan hade valt att ställa ut 3 utav mina bilder (detta kan du stryckas ifrån min bucket list) Tänkte visa lite bilder och sånt imorgon för nu är jag helt slut. Bjuder dock på 2 skruttiga instagrambilder innan jag somnar till vampire diaries. 
 
Skymtar ni mitt ena foto på Michelle på den högra bilden? 

Fotomässan

Som sagt så kommer jag att vara en del utav fotomässan i år och nu ska jag berätta lite om min roll i det hela! :) 
Min skola (Täby Enskilda Gymnasium) kommer att ställa ut en moter på mässan på plats B24:06 och på fredag mellan klockan 10:00-15:00 kommer jag och Adam att stå i den montern och prata med folk som går förbi och säger hej. Jag kommer även att visa några utav mina bilder på mässan. Kommer ni ihåg fotograferingarna jag hade för någon månad sen? 3 utav dom bilderna kommer att rulla hela helgen på en tv-skärm och sen kan det även vara så att jag har fått några bilder printade som kommer att sitta på en utställningsvägg. Men det som är lite roligt är att jag har ingen aning om vilka av bilderna som har blivit valda, så det blir spännande! 
 
Så har ni vägarna förbi, kom och säg Hej! :D
Modell: Michelle Nyberg och Lisa
Foto och redigering: Jag
 

18 november

Bilden är ifrån fotolektionen då vi skulle utmana varandra att ta självporträtt som vi inte brukar ta. Mina krav var bland annat att jag skulle inte vara tråkig, jag skulle visa en personlighet och jag skulle utforska mig själv. Det här blev resultatet. 
 
Det är också lite så jag känner mig, jag är galet taggad på fotomässan i helgen, kan berätta mer om det i ett annat inlägg eller nått. Har även en svenska uppsats som ska in den här veckan som jag verkligen inte orkar fortsätta på.. Jaja, det löser sig alltid! ;) 

Hair

Som utlovat.
Före - Efter. 
 

Friday

 Igår när jag kom hem var jag väldigt produktiv, jag städade hela huset, tvättade, plockade ur diskmaskinen osv. Idag gick jag upp och åkte och klippte mig (som ni ser på bilden) samt veckohandlade mat. Nu blir mamma glad! :) Ni kommer att få en bättre bild på håret senare. Just nu sitter jag och äter lunch, wrap och red bull ♥♥♥ Borde ta tag i allt plugg nu så att jag slipper göra det i helgen. 
 
Right now. Haha råkade tappa halva wrapen över bordet precis när jag hade tagit bilden.
 

13 november

Har som vanligt ingenting intressant å berätta, gick i skolan som vanligt, dock utan Andrea så det sög. Kom hem, somnade, åt våfflor till middag, kollade på tv och nu har jag duschat och ska försöka ta tag i att fixa det som laggar på iMovie så att jag kan göra klart min engelskafilm. Imorgon har jag sovmorgon och utvecklingssamtal. Kan förövrigt säga att jag är rätt less på skolan och att jag saknar min amerikan! ♥
Här är en bild från i våras som jag inte tror att jag har visat er. Har i alla fall fotat med mitt 18-55mm + ett closeup filter på +10 om jag inte minns fel. 
 
Har ni lust får ni väldigt gärna kommentera vad ni vill se mer utav, annars blir det lätt sånna här tråkiga inlägg! :)
 

12 November

Det har varit ganska så dött här de senaste dagarna, anledningen till det är att jag orkar inte blogga när min kropp är full utav negativ energi till 110%. Trots att jag i söndags spenderade min kväll och natt hos bästa sysslingen (♥) Vi kollade på Harry Potter halva natten, åt glass och godis och bara va, det var precis vad jag behövde. Nu tänkte jag gå och lägga mig och imorgon ska jag vakna upp och fokusera på allt som faktiskt är bra med att vara mig just nu. Tex att allt slit i plugget också visar sig på betyget. 
Hade dock inte tackat nej till lite sommar. 

6 november

Blev tydligen spontan-ledig imorgon, eller aah, ledig och ledig. Jag behöver inte komma till skolan och skriva en tenta imorgon utan kan mysa ner mig under en filt hemma och skriva tentan istället. Sååå skönt. Har lite andra grejer jag måste göra så det är rätt välbehövligt. Så slipper jag spendera 3 timmar på en buss och göra absolut ingenting. Just nu håller jag på att ladda ner nyaste uppdateringen på datorn och hoppas på att den blir snabbare. Sen borde jag ta tag i att rensa bland mina bilder, men det är sååååå tråkigt.
Bilden är från i lördags innan middagen och bowlingen. 

Vi går stärkta ur denna mörka säsong - Ivan ler mot oss från Råsundas betong

Foto: Jesper Zerman

3 november

 

1 november

Åkte hem till en väldigt saknad vän igår kväll och körde en spontan megafilmkväll/sleepover vilket var välbehövligt efter ett skittråkigt lov som mest har inneburit Gossip girl tittande. Vaknade tidigt imorse och åkte hem och fixade mig för att dra till Täby och shoppa med mamma och Tobias. Vi lunchade på Subway och jag fick med mig en klocka och gelenagellack hem. Nu jävlar ska naglarna på höger hand bli lika långa och fina som på vänster hand. Annars då? Nää inte så mycket och berätta faktiskt. Livet är för tillfället ganska så ointressant. Har inga som helst planer för helgen då dom sabbades lite smått. Vi hörs när jag har tid igen. 

RSS 2.0