28 april

Har spenderat en väldigt bra dag på Nationalarenan med en gammal vän. Trots oavgjort så fick jag se allsvenskans vackraste mål. Taket var öppet och det var sol. Perfekt dag! Nu ska jag mysa med pojkvännen för imorgon väntar körlektion och fotoprov.
 

26 april

Har fått med mig värsting kamera hem ifrån skolan, så i helgen blir det att fota utav bara helvete då min egna kamera har gått sönder *snyft* Ska fota Tobias match imorgon kväll/eftermiddag då det är mitt slutprojekt i fotokursen. Nu ska jag skicka in min allra sista tenta i samhällkunskap och sen ska jag fira genom att inte plugga ikväll ;) Låter perfekt! 

Har ingen plats att kalla hem i detta pissiga vårregn - HH

Kvällen kommer spenderas med mamma och pappa framför Let's dance och massa onyttigheter. Sen kommer jag troligtvis somna tidigt då jag är helt slut efter två dagar i skolan. Det är fan inte lätt efter en influensa kan jag lova er. Imorgon ska jag övningsköra och handla med mamma, sen får vi se om jag träffar Kim ett tag :) Nu dör snart batteriet på datorn ;) Byebye!

Typ så


Torsdag

Har lyckats gå å bli sjuk... Har ont överallt och feber, och det kommer vid världens sämsta tidpunkt då jag hade hela helgen planerad och massa deadlines imorgon plus matteprov.. Blääää! Jag som ville träffa älsklingen ikväll :(

Never stop dreaming


Istanbul dag 4

Näst sista dagen. Vi vaknade jättetidigt för att bussen som skulle ta oss över till Asien och den turkiska skolan kom vid nio. Alla var väldigt spända på vad som faktiskt väntade. Vi åkte över till Asien och när vi kom fram till skolan så var det första vi såg taggtråd på staketet och 600 par ögon som stirrade på oss som om vi var några cirkusapor genom fönstret. Vi vart jättenervösa och allt kändes som ett fängelse typ. Men vi mötte i alla fall upp deras lärare som var bäst på engelska som fick vara tolk åt oss och de turkiska eleverna när vi besökte klassrummen och försökte kommunicera med varandra. Efter att vi hade varit runt i några klasser så fick vi sätta oss ner och lyssna på när deras musikklass sjöng och spelade massa "typiska" turkiska låtar och jag tror att det var först då som jag fattade att vi var här på riktigt och att jag verkligen inte ville åka hem dagen efter. I alla fall så slutade det hela med att först gick några tjejer ifrån våran klass upp och dansade, sen kom killarna och tillslut så var hela klassen uppe på scenen och dansade. Efter det så fick vi sätta oss och smaka på massa turkisk mat. Och vissa saker var bland det äckligaste jag ätit (och druckit) men det var sjukt kul och testa. Speciellt en sak som vi fick dricka, dom beskrev det som "mjölk med vatten och det smakar jättesalt" och jag lovar er, det var jättesalt! Smakade typ som saltvatten och var skitäckligt! När vi var mätta så var det dags för fotbollsspelande. Sen försökte vi ta oss dom 100 meterna ifrån fotbollsplanen till bussen som skulle ta oss ner till hamnen och det var helt omöjligt. Det var 600 turkiska elever som ville fotas med en, dom ville ha ens facebook, dom ville försöka prata med en (den dåliga engelskan dom kunde) och det kaosade efter ett tag och vi kände oss verkligen som kändisar. När vi tillslut hade fått med oss hela klassen så var det dags för en båtresa hem till Europa och hostelet. Vi hade fortfarande en hel eftermiddag kvar av dagen och den gick åt till att köpa harembyxor, gå till bazaren en gång till och dagen avslutades med gemensam middag och chill på rummet tills tre på natten! :) 
Foto: Jag

Foto: Adam Erwald (Detta är förövrigt bron mellan Europa och Asien)
 
Foto: Elin Jansson (Detta är förövrigt bron mellan Europa och Asien)
 
Foto: Victoria
 
Foto: Victoria
 
Foto: Jag
 
Foto: Victoria
 
Foto: Victoria
 
Foto: Elin Jansson
 
Foto: Jag
 
Foto: Victoria
 
Foto: Jag (Där har ni den vidriga drickan som vi fick testa, mitt råd är: Håll er borta ifrån den ;))
 
Foto: Samira
 
Foto: Jag
 
Foto: Andrea
 
Foto: Adam Erwald
 
Foto: Sara
 
Foto: Jag
 
Foto: Jag (Den här är tagen när alla har packat klart sina väskor och satt på sig sina harembyxor och sitter och bara allmänt lever i nuet) (Axel skrev förövrigt ett "inlägg" i olika tjejers dag och anteckningböcker varje kväll, det var allt ifrån historier till riktigt djupa grejer)
 
 
 
 

N-town

Har inte jättemycket att säga mer än att jag spenderade dagen med brorsan i Norrtälje, det var körlektion och fika som stod på schemat. Nu har jag precis kommit hem och kvällen kommer troligtvis bjuda på träning med mamma. 
Istanbul inlägget kommer upp så fort blogg.se vill sammarbeta. 
 

What if I say I'm not like the others?


Let's escape this place...

...let's travel to a land where there's nothing but love and happiness.
 

RSS 2.0