Mitt 2012

Januari:Firade in 2012 med världens bästa familj, vi lekte med tomtebloss och åt god middag. I Januari hade vi myskväll med familjen Andersson och jag fixade om i mitt rum! Jag inledde också min andra termin på TEG och var då bara en fjuttig liten etta ;) Chillade lite på gymet med Andrea och Victoria var med en gång :) 
 
 
Februari: Jag tillbringade 4 mysiga dagar i Sälen med familjen och Freij, var mitt i Grey's Anatomy och hade helt kärat ner mig i Alex Karev. Några ifrån klassen fikade semla i centrum och vi pluggade väldigt mycket. Hade också en mysdag i Vallentuna med Toria och åkte till Orsa med Dennis och hans familj. 
 
Mars: Kom hem ifrån Orsa, blev av med svinkopporna, var sjuk, blev frisk, längtade till Turkiet, fotade en hel del, längade till sommaren beskriver mars ganska bra. 
 
April: Fotbollssäsongen drog igång och jag var lycklig igen! One tree hill tog slut efter 9 säsonger vilket fick mig att gråta som aldrig förr. Åkte till Åkersberga för att mysa med sysslingarna. Hade myskväll med Andrea och mötte upp finaste Zandra på Centralstationen och mös i några dagar med henne ♥ Fixade lite till med mitt rum och hade ett år med Dennis. 
 
Maj: Firade valborg med fina sysslingarna, fyllde 17 hann jag också med, Shopping i Solna med bästa vän, Den första Maskinen konserten för iår (en till skulle det bli) med härligt folk, Fotade med bästa vän, blev sjuk (igen) Fotade lite mer med Toria, gjorde klart det sista skolarbetet i ettan och hade släktträff och pratade hela natten med älskade Anton som fick mig att insé vissa saker ♥
 
Juni: Hade myskväll hos Elin med klassen, kärade ner mig i bröderna Salvatore (TVD style), Blev singel, hade SJUKASTE skolavslutningskvällen (Vi lämnar resten osagt) Såg Linda och Niklas ta studenten (åå ni är så fina♥), Fick värsta förkylningen men Jobbade varje dag endå! Såg AIK spela match i Norrtälje, omringade mig själv med folk jag tyckte om för att slippa känna efter hur jag egentligen mådde, jag andades knappt under hela Juni kändes det som, Firade midsommar hemma med familjen då våra planer blev inställda, Tillringade första minuten och de första tre dagarna av mitt sommarlov på Antons landställe i Sala med Fredrik, Anton och Anton (plus Antons underbara farmor och farfar) Mådde bara allmänt bra av att stäng av telefonen och världen i tre dagar. 
 
Juli: Saknade mina vänner väldigt mycket, spenderade en mysig kväll i Rimbo med Andrea, badade bubbelbad hos Andrea mitt i natten med henne och Victoria, Tillbringade en helg i Falun med bästa sysslingarna, skrek halsen av mig på Råsunda några gånger och såg AIK vinna. Skämde ut mig inför typ en miljon tittare när jag och Andrea fick sjunga med Måns på Allsång på skansen. Åkte till Göteborg med brorsans lag som skulle spela Gothia, Var borta i 18 dagar, oj vad mycket som hände under dom här två dagarna, bland annat den feta Gothia invigningen, Allsvensk match mellan IFK Göteborg och Gefle på Gamla Ullevi, Tobias lag tog sig till 32-dels final och Fredriks lag tog sig enda till final men förlorade där mot Santos Laguna. Gick längst Avenyn med AIKtröjan på, åt mysmiddag med Anette, Matte, Linda och Anton på Avenyn och sen kom mamma lite senare också, Vi åkte till Campingen och sov, Jag och Anton hamnade i förtältet på en madrass, Efter Gothiaveckan så åkte vi och Freij vidare till Smögen och jag längade hem. 
 
Augusti: Spenderade en kväll hemma hos Anton i stan, vaknade upp och drog till Grönan och kollade på sommarkrysset med Andrea och Sarah, vann godis, tittade på Norlie och KKV (aka Älskling) för andra gången i år. Fotade med Andrea, Tränade, kollade på AIK (daaah) Säkrade också biljetten till vad vi trodde skulle bli sista matchen på Rådunda, AIK-Malmö. Fick ett väldigt fint fyllesamtal ifrån en väldigt bra kille som kom att ändra på hela min höst! ♥ Åkte iväg till Turkiet, Längtade INTE hem. Började mitt andra år på gymnasiet, Miraklet i Moskva hände också i Augusti och jag kunde inte vara mer lyckligare än att AIK skulle få spela lite mer i Europa. 
 
September: Jag var väldigt lycklig och spenderade jättemycket tid med Kim! :) The Script släppte sin nya skiva och vi började med mediaämnerna i skolan, Firade både Tobias, mamma och pappa som fyllde år. Kollade på väldigt mycket fotboll, Tog två hål till i örat som förövrigt är typ det snyggaste jag gjort! Gick på Kapten röd konsert. 
 
Oktober: Blev tillsammans med Kim (♥), hade skolfoto, både Norrtälje och Rimbo marknad, Köpte ny STOR säng, längtade tillbaka till sommaren, var fortfarande jättelycklig! Taggade sönder till den andra Maskinen konserten, Hade spookball i skolan och våran klass vann bästa utklädnad ;) hade mysiga söndagar hos Andrea, sa hejdå till Anton som åkte iväg till England på praktik i två månader, satt ungefär en gång i veckan och skypade med honom och gjorde lite catch up! Gick på väldans massa AIKmatcher också. 
 
November: Spenderade en helg 50 mil hemifrån på Orust med finaste släkten och längade ihjäl mig efter Kim. Drog direkt till Råsunda för att titta på sista allsvenska matchen mellan AIK-Malmö, Det blev en seger och många tårar kan jag lova. Hade galet mycket plugg, Saknade Anton, Kim kom och överraskade mig, han sa att han skulle spendera hela helgen i Göteborg men stog 5 minuter senare i min hall ♥ Kollade på Breaking Dawn part 2 med Bästa vän, I november kom fyra dagar till då jag inte andades, Sista AIKmatchen på Råsunda, (verkligen sista sista,) Myskväll hemma hos Louise i Vallentuna med klassen, Fetaste jävla Maskinen konserten, och sen till Råsunda för att hämta hem minnen, fick med oss lite gräs och tre stolar! :) 
 
December: Började räkna ner tills det att Anton skulle komma hem, gjort klart det sista i skolan, och på senaste tid har jag inte mått så bra, (skrivet 21/12 då jag inte vet exakt när jag kommer att publicera den här) Kommer att vara hemma i Jul, förhoppningsvis med både farmor, farfar och mormor å morfar, den 27 ska jag operera mig och på nyår har jag troligtvis planer om allt går som jag vill! 
 
Det här året har bjudit på både med och motgångar, jag har sagt hejdå till vissa vänner som jag har lärt mig att leva utan och sagt hej till nya vänner. Året har precis som alla andra år fått mig att växa som människa. 2013 kommer jag att gå ut tvåan och börja mitt sista år på gymnasiet, vi kommer att genomföra en grym klassresa till Turkiet om exakt 87 dagar, Jag kommer att fylla 18 om 142 dagar, PEPP!! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0