People are going to judge you anyway, so forget everyone and be yourself.

 

It's time - Imagine Dragons

 
Nya favoriten! ♥

Ledig måndag!

Igår var det skotersöndag! Jag och brorsan tog skotern till våra grannar/vänner och sen körde vi lite på åkern, Det måste fanimej vara det bästa med att bo på landet! Jag satt mest bakom både Tobias och Danne eftersom att det är roligare när det går fort och jag vågar inte köra så fort än :P Sen när vi kom hem någon timme senare så var jag helt slut och somnade i soffan, mådde inte så bra, men jag pallrade mig in i duchen och senare kom Kim hit och vi kollade på Taken 2. 
Imorse vaknade jag av att Kim skulle till jobbet men jag fick ligga kvar! :) Vaknade 5 timmar senare av att jag mådde ungefär lika dåligt som igår :/ Dagen kommer väl spenderas med plugg... Senare ska jag hem till Kim! :) ♥
 
 

Långhelg!!

Fredagskvällen spenderades hemma hos älskling med massa annat folk, när dom stora sen gick ut så fick vi 17 åringar dra någon annanstans så jag rymde till sporthallen och såg Tobias lag förlora och sen sov jag gott i min säng! :)
Nu är jag påväg in till Täby för biomys med mina fina brudar ❤ vi ska se den nya filmen Ego, har egentligen inga förväntningar och det brukar vara bäst så! :)


Enough said...

 
Dessutom har mina planer för helgen blivit inställda, vilket tur att jag ganska snabbt fixade nya mysiga planer! :)

Huvudvärk.

Kan inte sova, så jag tidsinställer ett inlägg till er med en bild/ två redigeringar ifrån studion idag. 
Har ingenting intressant att berätta förutom att jag slutar klockan 17 idag vilket egentligen inte är så jädra intressant. 
 

Studio.

Idag på fotolektionen lekte vi lite i studion, men det var något knas med inställningarna så när blixtarna och kameran hade samma inställning så blev bilderna för överexponerade, så vi fick istället ha ett högre bländartal än vad blixtarna hade så blev det ett bra resultat. Här kommer några av mina favoriter ifrån fotograferingen. Det är både Andrea, Victoria och jag som har tagit bilderna! :) 
 
Vi skulle ljussätta på 3 olika sätt, först så ljussatte vi med en softbox som var ganska så långt bakom kameran till höger och fick det här resultatet: 
Det blev ett rent ljus med softboxen och bilderna blev väldigt bra! :) 
 
Sen skulle vi köra lite motljus och då ljussatte vi med en blixt + paraply till höger bakom kameran och sen även en blixt utan paraply bakom modellen ifrån vänster för att få till själva motljuset. Då fick vi det här resultatet: 
Vissa bilder blev väldigt mörka i ansiktet och det ser ut som att vi har haft jätte högt ISO för att det lätt ser grynigt  ut men vi hade faktiskt bara ISO 100. 
 

Och sist så skulle vi köra siluettbilder och då satte vi softboxen och en blixt med paraply mot den vita väggen men vi uppnådde ändå inte det resultatet vi önskade trots att vi ökade bländartalet upp till f.32. Så vi fick efterbehandla bilderna lite och fick det här resulatet: 
Dom blev rätt bra till sist! :) 

Ooh shit, it's monday tomorrow...

Haft en underbar helg med fotbolls tittande, subway ätande och pojkväns mysande! Och är som vanligt galet otaggad på skola imorgon, just nu ligger jag hemma hos Andrea och har precis avslutat söndagsmyset! Imorgon blir det studiofotogtaferande, GALET KUL!


Seeing that sunlight hit your eyes

Vad som har hänt sen sist:
- Jag har skaffat Twitter. (JohanssonEelin för er som är intresserade) 
- Mina idoler har varit i Sverige och vänt efter att ha spelat på idrottsgalan, själv kunde jag inte gå då jag fick reda på det exakt 11 och en halv timme innan själva galan, men dom har lovat att komma tillbaka till Sverige för att göra en hel spelning och då kan ni fanimej räkna med att jag ska vara där! 
- Jag har hunnit fota som ni ser ovan, inte jättenöjd men det duger. 
- Jag har låtit SL förstöra min eftermiddag, hade planerat att komma hem tidigt och baka kladdkaka, ta en dusch och bara mysa ner mig och plugga, men nej. Kim (som var nygaddad) kom och hämtade mig i Täby och sen åkte vi till centrum och fixade lite och det var ju inte helt fel det heller. MEN jag har varken fått min kladdkaka än eller min dusch....
- Fått reda på att min engelska lärare ska sluta men också att världens mest härliga lärare som kan ställa sig mitt i en lektion och dra ett sexskämt ska med till klassresan till Istanbul, (Jag blev just ännu mera taggad, bara 2 månader kvar! :D) 
 
Sen är väl mitt liv ganska så ointressant, har ångest varje morgon när jag vaknar för att jag inte orkar gå i skolan, men jag pallrar mig dit i alla fall. Kim, mina vänner och min familj gör livet lite lättare just nu, precis så det ska vara! ♥

11 Janurari

Älskar att sitta kvar i skolan en timme när man slutar 13:00! 

Nails


The glamourösa livet a la Elin.

 
Var hos läkaren imorse och tog bort stygnen. Det gick bra! Sen åkte jag till en fett ovärd dag i skolan och kom hem tidigt och direkt så åkte pyjamasbyxorna på! Men till mitt försvar så kämpar jag mig i ett par jeans varje dag innan skolan då det fortfarande gör lite ont efter operationen. Nu ska jag måla naglarna eller kolla på One tree hill. Eller båda... Eller så sover jag! ♥

Nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig.

 
 
 
 

Skolångest gånger tusen!

J A G  V I L L  I N T E ,  J A G  V I L L  I N T E ,  J A G  V I L L  I N T E , 
 
Efter ett alldeles för kort jullov som har inneburit mys med pojkvännen, vägg stirrande, jobbiga tankar, tårar, för lite socialt umgänge, världens bästa familj, för lite av sånt jag tycker om, sova bort dagarna, operation, smärta, avsaknad av positiv energi, så är det dags för skolan imorgon och jag är allt annat än taggad, Jag tvivlar starkt på att jag ens kommer att komma upp ur sängen och när jag väl kommer upp kommer jag vara tröttare än aldrig förut. 
 
Nu ska jag ta en duscha, städa rummet och ta tag i mitt liv! 
 
 
Tagga sportlov, bara 49 dagar kvar! 

Håkan Hellström!


wäwä,

Det börjar bli en vana med små nattliga inlägg nu för tiden, men det är inte så lätt när man mår skit och sover 20 timmar om dygnet, (note to self: börja vänd tillbaka dygnet, annars kommer du att få problem
Har väl ingenting direkt å säga. Nyår blev väl någorlunda lyckat, sedan dess har jag som jag redan berättat sovit, och det är precis vad jag ska göra nu också. Godnatt! ♥

Vi kör en lista på 2012 när vi ändå håller på!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja, en hel del. 

Hur har ditt 2012 varit?
Upp och ner, sommaren var väldigt jobbig, men jag omringade mig med folk jag tyckte om och slutade känna efter så mycket.

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Man kan ju alltid hoppas! 

Blev du kär i år?
Ja! ♥

Vad är din största framgång 2012?
Att jag har lyckats få medelbra betyg i alla ämnen. 

Bästa köpet?
Oj, måste jag välja? 

Vad spenderade du mest pengar på?
Godis och mat, tyvärr.... 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, min familj har gjort mig glad väldigt många gånger och jag är 99,9 gånger av 100 alltid glad med Kim! :) 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
Hall of fame, Try, In kommer ting, Sann romans, Summer paradise, Ai se eu te prego, Payphone, Pengar, Call me maybe och Euphoria, 

Bästa minnet från 2012?
Turkiet och Skolavslutningen! 

Hur många kysste du?
3, 

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Flera helgalna kvällar som man aldrig kommer att glömma! 

Vad önskar du att du gjort mer?
Planerat skolan lite mer så att jag hade mer tid över till annat, 

Vad önskar du att du gjort mindre?
hmm... stressat upp mig? 

Favoritprogram på tv?
One tree Hill, Grey's Anatomy och The vampire diaries. 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar! 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var hemma med familjen ♥

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det finns det la alltid, men jag är nöjd faktiskt

Vad fick dig att må bra?
Min fina familj och vänner<3
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013:
Våga mer. Lev i nuet, se möjligheterna och tro på dig själv. Klappa dig på axlen när du gjort någonting bra och lär dig när du gjort någonting dåligt. Och sluta stressa upp dig för saker som du inte kan rå för. 

RSS 2.0